Van kleine spruit
tot toffe peer

Alleen nog te bestellen via deze website bij de auteur. Tijdelijk uitverkocht via Bol, Boeken wereld en Bruna.Scroll naar beneden om je bestelling te plaatsen.

“Een gezond voedingspatroon begint bij de wortel.”

Hoe eet mijn kind elke dag voldoende groente en fruit? Dé vraag die elke (aanstaande) ouder zich stelt. In het familieboek Van kleine spruit tot toffe peer wordt op deze vraag antwoord gegeven.

Bestel boek

 

Recepten met groente en fruit om van te groeien

Dit vrolijke kook-, kijk-, leer- en doeboek voor papa’s en mama’s (in spe) leert je kinderen samen met jou hoe leuk, gezond én lekker groente en fruit zijn. Van kleine spruit tot toffe peer is ideaal voor drukke ouders want elk recept is gemaakt voor het hele gezin, inclusief baby.

Eten/Drinken/Spelen/Doen/Leren/Trakteren

Beoordelingen

Tamara Peers, owner @BabyBeGood

De bevlogenheid van Gees over lekker, leuk, verrassend en voedzaam eten voor (aanstaande) ouders en hun spruitjes spat van het boek af!

Mariska Rinkel, Dieet & Co, Dietisten en consultants

Door de originele recepten is “Van kleine spruit tot toffe peer” een heerlijk boek waarmee Gees laat zien hoe gezonde maaltijden en tussendoortjes een feestje worden om (samen met je kind) te maken én te eten.

Koen Joosten, kinderarts-intensivist Erasmus MC

Gefeliciteerd met de totstandkoming van jullie boek, weer een stap in de richting van de gezonde missie!

Inclusief 70 recepten om van te groeien

Bekijk enkele pagina’s uit het binnenwerk of bekijk het Instagram account

Over de fotograaf en vormgever

Maaike van Haaster is fotograaf en voormalig styliste. Ze werkt voor diverse tijdschriften en reclamecampagnes, ze heeft vele food, beauty en lifestyle producties op haar naam staan.

Kort nadat Maaike een dochter kreeg ontstond de ontwikkeling van dit boek. Ze nam hiervoor zowel de fotografie als de styling op zich.

De vormgeving is in handen van Zonna Stokkink. Na haar studie Graphic design aan Central Saint Martins College of Art & Design in Londen werkte ze jarenlang voor The Telegraph Magazine. In Nederland maakte ze onder meer een prijswinnend kookboek voor restaurant Rainarai.

Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis!
Binnenkort beschikbaar
Koop boek
Binnenkort beschikbaar